3 gode gaveidéer til manden, der har alt!

Hvis du læser dette indlæg, er det med garanti fordi, du har søgt efter inspiration til en gave til manden ”der har alt”. Det at give gaver er lidt en svær balance, hvor budget skal gå op med hensigten – som jo typisk består i at finde en gave, der både er god og med særlig betydning fra giveren.

Her bringer vi 3 bud på en god gave, der vækker glæde hos ham, der ellers har det meste i forvejen.

Smykker – detaljen til den gode stil

Det er ikke alle mænd, der er fan af smykker – men det skyldes ofte, de ikke har fundet det rette! Et herresmykker i dag er både maskulint og bredt accepteret. Der er ikke længere noget ”metroseksuelt” over det, men tværtimod er det et udtryk for personlig stil og selvsikkerhed, noget det modsatte køn lægger mærke til! Hvis du vil give et smykke til en mand, så sørg gerne for, at det er lidt unikt. En fed halskæde med et unikt vedhæng kan f.eks. fungere utroligt godt! Se eksempler her, hvis du er interesseret i netop unikke herresmykker med kant.

Personlig pleje

Ligesom mænd i dag ikke er bange for at gå med rå smykker, er de heller ikke bange for at passe på sig selv. Huden – der er kroppens største organ! – skal naturligvis passes ekstra godt, særligt fordi det skandinaviske klima kan være hårdt for huden. Undersøg derfor mulighederne for et godt sæt, hvor der er både rens, skrub og fugtighedscreme til ansigtet. Gå efter mærker som Kiehls, Clarins, Biotherme m.m., som laver gode produkter til herre (og damer for den sags skyld).

Oplevelser

Hvis manden vitterligt har alt, kan det måske være en ide at prøve med en oplevelsesgave. En tur i luftballon? En dag i en racerbil? En tur i wellness? Ølsmagning? Gourmet-middag? Der er uanede muligheder, når det kommer til at give en oplevelse. Og fordi det er dig, der giver den, kan du naturligvis også tage del i den, hvis det passer ind i jeres forhold. Nogle gaver er bedst med venner, andre med kæresten.