Gode gaver til en første date

Vil du gerne være lidt galant og give en gave til din date? Så er det faktisk ret vigtigt, at gaven hverken er for meget eller for lidt. Det er lidt af en balancegang, så læs med her og bliv guidet til et passende gavevalg.

 

En sand gentleman eller -kvinde kan lide at give. Man kan da ofte også have lyst til at skyde en første date ekstra godt fra start med en god gave. Det kan falde i fantastisk jord, men det kan også falde til jorden alt afhængigt af gavevalget. Det er altså helt essentielt at vælge en gave til den første date med omhu. Vi giver dig nogle gode idéer.

Blomster

Blomster er et helt oplagt gavevalg til en første date. Roser har igennem lange tider været symbolet på kærlighed og dating, og dem går man sjældent galt i byen med. Det kan dog være en god idé at tjekke op på, hvad de forskellige farver symboliserer – for det er jo lidt uheldigt at komme til at give en begravelsesblomst til en første date, ikke? Eller for den sags skyld én, der symboliserer evig kærlighed, for det er altså lidt for meget.

 

Du kan med fordel også tænke over mængden af blomster. En stor buket er altså for meget, og for overvældende, for en første date. Men en lille buket kan være en fin gestus, ligesom en enkelt yndig rose er et godt valg. Det kan også være, at en håndplukket grøftekantsbuket passer bedre til din dates personlighed, så tænk også godt over, at få valget af blomster til at passe til personen.

En flaske vin

En flaske vin, eller måske et par gode specialøl, kan også være et godt gavevalg til den første date. Så har I også noget at styrke jer på, og hygge jer med, på daten. Det kan være enormt romantisk at dele en flaske vin ved vandet, i skoven eller i en grøn park. Din date vil garanteret også sætte pris på, at du har taget lidt snacks med, eksempelvis noget frugt eller chokolade. 

 

Her er der altså tale om små gaver, som alligevel viser, at du gerne vil gøre noget ud af daten og få dit nye bekendtskab til at føle sig som noget særligt. Og så er det også gaver, der gør daten hyggeligere, fordi I kan nyde dem sammen.

En oplevelse

Du kan med fordel også overveje at give din date en oplevelse i gave. Det kan være adgangen til en forlystelsespark eller et museum, eller måske en billet til biografen. Det gør bestemt ikke noget, hvis gaven af den ene eller den anden årsag er gratis for dig (måske du har et særligt medlemskort eller selv har fået biografbilletterne i gave). Det er nemlig stadig en fin tanke, at du har lyst til at bruge lejligheden til at tage din nye date med til oplevelsen.