Bright Starts er årets julegave

bright stars legetøj til børn

Bright Starts – den perfekte julegave til dit barn! Med Bright Starts finder du en masse forskellige former for legetøj, og her finder du altså legetøj til en masse forskellige børn; det kreative, det aktive og mange flere.Et bredt udvalg af legetøj, det er med sikkerhed noget, som Bright Starts kan give dig!

Little Happy kan tilbyde dig et fantastisk bredt udvalg af Bright Starts mange produkter, så du kan finde lige det legetøj der passer til dit barns ønsker og behov. Med udvalget af Bright Starts kan du dermed også finde den perfekte julegave til barnet!

 

Derfor skal du vælge Bright Starts som julegaven

Om julen findes der ikke noget bedre, end at se barnets ansigt lyse op når der åbnes en gave. Med Bright Starts bliver dit barn med sikkerhed glad for gaven. Med lys og lyd, som Bright Starts er kendt for, vil dit barn få en fest med ethvert legetøj derfra. Det vil med sikkerhed været årets bedste julegave!

  • Spruttende hval

Den spruttende hval er et kendt legetøj fra Bright Starts, som altid får børnene til at grine. Med hvalens fjollede attitude vil barnet elske at putte bolde i den og se dem blive “spruttet” ud på hele værelset. Det vil helt sikkert være en fest for barnet at lege med hvalen!

 

  • Tittebøh bamse

Den kendte og søde bamse fra Bright Starts, der har flip øre så barnet selv kan styre om de skal være oppe eller nede. Forældrene kan med glæde også holde bamsen og sige “tittebøh” og på den måde vil barnet helt sikkert få sig et godt grin.

 

  • Rullende abe

Den rullende abe er både sjov og underholdende for ethvert barn. Når der trykkes på hovedet så vil den fare rundt i hele stuen og smaske smil og grin på alles ansigter. Med denne kan barnet træne sine færdigheder inden for at gå eller kravle.

 

Bright Starts og den motoriske udvikling

Den motoriske udvikling og barnets motoriske kompetencer er meget vigtige i forhold til adfærd og opførsel og tilgangen til nye mennesker og ting. Med gode motoriske evner vil barnet få en mere positiv tilgang til nye ting, og på den måde have lettere ved at møde nye mennesker og blive mere social.

I fremtiden vil barnet blive mere åbent og dermed også få det lettere når der skal mødes nye mennesker eksempelvis, når barnet skal starte i skole eller endnu længere når der skal startes på den videregående uddannelse.

Med Bright Starts finder du som sagt et bredt udvalg af forskelligt legetøj, og dermed kan dit barn også udvikle sig på rigtig mange områder motorisk. Barnet vil helt sikkert have det lettere i fremtiden med gode motoriske evner.