En kundetæller er en god gave til butikken

Hvad var en god gave til butikken? Måske et nyt facadeskilt, polering af gulvet eller spotlys til at gøre opmærksom på bestemte produkter? Et fjerde bud er persontællere med en analysetjeneste, der omsætter registreringer af besøgende og deres tid i butikken til data, du kan bruge til at ændre ting ved din markedsføring eller butikkens indretning. Hvilke data kan persontællere fx give dig i hænde?

Kend til kundekredsens demografi

Læs mere her, hvis du ønsker at lære om fordelene ved en persontæller hos en forhandler af såvel tællere som den analysetjeneste, du kan få med i købet. Kort fortalt kan du med analysetjenester bl.a. få indblik i, hvor mange mænd og kvinder besøger din butik, og hvor mange besøgende er hhv. voksne og børn. Det kan fx give dig en indsigt i, om forældre ser din butik som et børnevenligt sted.

Brug indsigter fra en analysetjeneste til noget fornuftigt

Som noget andet kan du få indsigt i, hvornår på døgnet der er flest besøgende i butikken, og hvor lang tid besøgende bruger i et bestemt område af butikken. Det første hjælper dig med at planlægge vagter, så der er et passende antal ansatte til den på et givent tidspunkt typiske mængde kunder. Det andet gør det nemt at se, hvilke områder i butikken virker mere fængende på kunder end andre.

Giv din butik en persontæller – det svarer sig

Ønsker du at give din butik en gave, der – hvis du forstår at reagere på dataene – kan føre til øget omsætning eller færre udgifter til løn, fordi du planlægger vagter mere logisk, så giv en persontæller til din butik. Med en persontæller bliver det lige pludselig ikke længere mavefornemmelser om din kundekreds og deres adfærd i butikken, der får lov at danne grundlag for fx marketingbeslutninger.

Kom godt i gang med brug af kundetællere – kontakt en forhandler.