Forkæl ham du holder af

December måned er lige på trapperne, hvorved overvejelser vedrørende gaver, pynt og mad begynder at pible frem i baghovedet. Oftest glemmer vi mændene, når juletiden nærmer sig, da kvinderne tit går mere op i sådanne højtider. Dette betyder dog ikke, at netop din mand ikke fortjener en god julekalender, som han kan gå og glæde sig til i dagene op til jul.

En julekalender for enhver smag

Mange kan have problemer med at finde den helt rigtige julekalender, for vi lever i en tid, hvor man sjældent mangler noget. Så hvad giver man egentlig manden der har alt? Selv at stable en hel julekalender på benene, kan være både svært og tidskrævende, så prøv derfor i år i stedet at overraske ham med en julekalender med specialiteter. Der er ikke et facit for, hvad en julekalender skal bestå af, så giv dig endelig i kast med noget indbydende og lækkert, som rigtig pirrer hans smagsløg.

Til den søde tand

Julekalendere kommer i mange former og med et hav af forskelligt indhold. Giv ham eventuelt en spiselig kalender, som han kan gå og smovse af i den kommende tid. En chokoladejulekalender går man aldrig fejl i byen med, og hvis den så ovenikøbet er taget til det næste niveau dette år, og indeholder fyldte chokolader og godt håndværk, er der garanti for en lækker smagsoplevelse.

Våde varer hver dag

Alternativt kunne en julekalender består af luksuriøs spiritus, hvis din mand har en forkærlighed for delikatesser på flaske. Her er der rig mulighed for at sætte sine smagspræferencer på en prøve, og gå på opdagelser i 24 forskellige variationer af hans favoritspiritus, som kan nydes hver aften i stuen, omgivet af levende lys og den helt specielle decemberstemning. Hvem ved, måske opdages en ny yndlingsvin, som vil blive fast inventar på jeres vinreol.