Gaveidéer til personer, der har alt

Hvad giver man i gave til den, der har alt? Man giver dem mere af alt det, de i forvejen har. Du kan overveje, hvilken karriere og livsstil personen har, hvorefter du køber diverse, der har med det at gøre. Er det for eksempel en mor til tre, du skal købe en gave til, er børnesager eller selvforkælelse oplagt.

Gave til en dedikeret kontoransat

Hvis det er en yderst karrierefokuseret person, der sidder på kontoret 24/7, er kontorinventar oplagt at give. Selvom det i dine øjne kan være en kedelig gave at modtage, vil personen sætte mere pris på det end genstande eller madlavningsgrej til hjemmet, de aldrig vil få brugt. En fiskarssaks samt nogle kvalitetskuglepenne og notesbøger er et eksempel på en gave til denne type person.

Madlavningsudstyr til kokken

Er det en selvudnævnt kok, der har inviteret til fødselsdag, kan denne person sandsynligvis ikke få for meget køkkengrej. Du kan give grilludstyr, kageforme, gryder osv. i store mængder, før du får et ”stop” fra personen. Og det eneste, der ville kunne få dem til at ønske sig noget andet, er pladsmangel. Derfor vil kurve til opbevaring af disse ting, du giver dem, sandsynligvis også blive modtaget vel hos gavemodtageren.

En eftertænksom gave

Hvis det er dine egne børn eller din partner, forældre eller søskende, du synes, har alt, hvad man kunne komme i tanker om at give dem, er der en anden mulighed. Det fantastiske ved, at det er familie, er nemlig, at du har en masse minder med dem. Derfor vil en fotobog eller en anden gave såsom et krus med billeder af jer og dem i barndommen være en værdsat gave. Ikke kun modtageren af gaven, hvad end det er din søster, far eller søn, vil nyde godt af gaven. Også du vil kunne ”bruge” den, hver gang du er et smut forbi på besøg,