Jul for voksne – Smagfuld forkælelse under træet

Julen behøver ikke kun gå op i nisser, konfekt, julekalendRE og de mange, MANGE andre juletraditioner i børnehøjde. Der skal også være plads til de mere voksne elementer af julen – gløgg for eksempel.

For selvom man er vokset fra at få legetøj i julegave (for det meste) er der jo ingen, der siger, julegaverne skal være kedelige, fornuftige og bløde. Find i stedet noget, der kan give hverdagen et ekstra pift og bringe lidt glæde på en kold dag.

Kender du en, som elsker en lækker, cremet caffe latte, cappuccino eller andre lækre mælke- og kaffedrikke, vil en mælkeskummer være et sikkert hit under juletræet. De findes både som meget budgetvenlige piskeris og pragtfulde maskiner, der kan varme og skumme mælken på samme tid – nogle kan endda bruges til at lave varm chokolade, hvilket nok skal blive populært hos børn og barnlige sjæle.

Julestemningen når nye højder med god kaffe

Et godt espressomaskine tilbud er jo nærmest en invitation til at investere i bedre kaffe (enten til dig selv eller en, du holder af). Med en fuldautomatisk espressomaskine i huset er en lækker, dampende espresso eller latte aldrig længere væk end et tryk på en knap. Man behøver bogstaveligt talt kun at røre én finger.

Gode kaffebønner smager bare bedre, og de kan løfte hele kaffeoplevelsen til nye niveauer. Få mere kvalitet for pengene med kaffe tilbud på de bedste blends og ristninger, og læg en smagfuld julegave under juletræet.

Når gaverne er åbnet, er det tid til at kværne en gang kaffebønner. Lige så snart bønnerne bliver malet, begynder der at sprede sig en vidunderlig duft, som kan sætte prikken over i’et på en hyggelig juleaften. Det er nemlig første gang i en måned, der er nogenlunde ro på ungerne, når de leger med deres nye gaver.