Kender du en badenymfe?

Hvis svaret er ja og vedkommende snart fortjener en lille (eller stor) gave, så læs endelig med for lidt inspiration til en gave til din kære vandhund, om det så er en lille sommerforkælelse, en fødselsdagsgave eller en julegave inden januarrejsen.

Gave eller selvforkælelse?

En frisk tur i poolen eller på stranden er altid en luksus og hvis denne oplevelse skal løftes fra fantastisk til uforglemmelig, er det man har med sig i strandtasken selvfølgelig essentielt- husk nu solcreme! En sommerfødselar vil måske sætte pris på et rejse- eller badekit med smarte solbriller, et unikt håndklæde og en rigtig stilet bikini, da det er en gave man bliver glad for og samtidig får brugt. Hvis du pludselig forelsker dig, kan du altid bestille to og beholde den ene bikini selv. Find dit næste badetøj i god kvalitet så det holder flere somre i streg, for så sparer du lidt på både pengepungen og miljøet.

Hvis turen går til Kreta kan gaven udvides med en fin sommerkjole, luksus fugtgivende solcreme, udstyr til snorkling eller smykker der komplimenterer en flot solbrun hud – hvis modtageren har god humor, kan du eventuelt smide en græsk ordbog i gaveæsken. Nogle rejsende ynder at vandre lange distancer for så at tage en dukkert – et par hurtigttørrende sko skal nok gøre deres fødder godt.

Det perfekte design

Hvis du går efter badetøj afhænger det perfekte fit meget af kropstype og personlig smag. Hvis badetøjet er ment som gave, kan det være svært at vælge, men hér kan du altid konsultere en veninde eller mor, for de har som regel styr på størrelserne og yndlingsfarven. Hvis badedragten er til dig selv er det bare med at slå sig løs. En klassisk sort bikini er aldrig ilde set, men hvis du virkelig ønsker at lyse op i solskinnet eller i svømmehallens blå vand kan et par muntre farver ikke skade.