Så er det gavetid til hende – find inspiration til den perfekte gave

Åh åh. Så er det den tid på året. Du skal finde gaven til ”hende”. Det kan være mor, søster, kæreste eller veninden. Det er ikke altid lige nemt at skulle finde på en gave. Men det kommer selvfølgelig også an på, hvilken slags gave man gerne vil give, og hvad din rolle til gavemodtageren er. Hvis du skal give en gave til din mor, kan det godt være du ikke giver et massageklippekort, og hvis du giver en gave til din kæreste, er det måske ikke nok med en buket blomster og en chokoladeæske.

Der er mange muligheder, når det omhandler gaveidéer til hende. Men herunder får du nogle gode tips og råd til at finde den perfekte gave.

Idéer, inspiration og tips til den perfekte gave til hende

Det kan godt være, det virker som en jungle at skulle finde den helt rigtige gaveidé til hende. Men her kommer en hurtig guide til netop dette. En klassisk gave til hende kunne selvfølgelig være smykker fra Georg Jensen. En anden idé kunne være Royal Copenhagens service. Servicen er også stormet frem i popularitet blandt mange danskere.

Selvom det virker oplagt, er det selvfølgelig ikke alle kvinder/piger der er lige forfængelige. Hvis gaven er mere til den ”friske” type (man kan godt både være frisk og forfængelig, bare rolig), kan man også finde nogle rigtig sjove og unikke oplevelser. Det kunne eksempelvis være Vildmarks brunch i Mols Bjerge med Karpenhøj Naturcenter eller madlavnings/cocktailskurser.

En anden klassisk gave til hende, som er en rigtig populær gave, kunne også være boligting og pynt til hjemmet. Det kunne være ting som den klassiske træ-abe fra Kay Bojesen. Kähler-designet er også røget i utrolig høj kurs hos mange kvinder, og så findes der et hav af forskellige ting. Lige fra de klassiske kählervaser til kählerfigurer.

Den romantiske gave

Gaven til kæresten er straks være sværere. Oftest vil man gerne både give noget personligt, altså med høj affektionsværdi, men samtidigt vil man også gerne give noget mere end de hjemmelavede gaver. Det kan godt virke som en hulens masse arbejde at skulle finde sådanne, men det behøver ikke være svære end, at du eventuelt gør begge ting.

Lav en kreativ gave, som for eksempel et digt, og køb noget lækkert oveni. Hvis kæresten har en ekstra sød tand, er det oplagt at finde noget lækkert slik eller chokolade.