Sådan giver den fattige studerende gode gaver

Gaver betyder faktisk meget i vores samfund. Det er nemlig en måde, hvorpå mange vælger at vise deres værdsættelse. Mange giver gaver til både højtider, livsbegivenheder og i hverdagen. Derfor er det også svært, når man som studerende pludselig skal indrette sig efter et stramt budget. Hvordan er det så lige, man kan give nogle gode gaver til dem, man holder af?

Giv en tjeneste

Mange går og er stressede i hverdagen. Der er mange pligter, som skal passes. Derfor vil det helt sikkert blive påskønnet, hvis du vælger at give en tjeneste i stedet for en fysisk gave, som kan købes i butikker. Det koster dig ikke andet end din tid, men kan næsten kun blive et hit.

Du kan for eksempel:

  • Passe børn
  • Gøre rent
  • Sætte i stand

Lav noget selv

Har du noget, som du er god til, så kunne du måske også selv lave en gave, som du kunne give. Nogle gange er det faktisk så let at gå ud at købe en gave, at det vil blive langt mere værdsat, hvis du selv laver den. Så ligger der jo også mere tanke bag, og så giver du også noget helt unik.

Du kan for eksempel:

  • Strikke nogle karklude
  • Bygge et nøglebræt
  • Lave hjemmelavet syltetøj

Lån lidt ekstra

Hvis du fejrer jul, så kan du nok også nikke genkendende til, at nogle måneder bare er dyrere end andre. Derfor kan det altså også blot være et spørgsmål om at finde lidt ekstra penge, indtil du igen får løn. Det kan du blandt andet på kviklanet.dk, for her kan du nemlig låne både store og små beløb. Du skal selvfølgelig bare være sikker på, at det også er muligt for dig at betale pengene tilbage igen.

Husk også at sætte dig ind i ÅOP – årlige omkostninger i procent for lånet, så du ved, hvad du vil komme til at betale i renter.