To geniale gaver til mænd

Mænd kan være umådeligt vanskelige år efter år at hitte på med gaver til, når de ikke selv får taget initiativ til at sende nogle ønsker eller lave en ønskeliste. Det er heller ikke altid lige nemt med det modsatte køn, men det er vist ikke en sjælden erfaring, at mænd er mindre fremfarende mht. gaveønsker.

Herrejakker

I mange tilfælde ender man med at købe en gin eller flaske vin hvert år, hvis ikke det bliver den samme Hugo Boss parfume. Det bliver modtageren af gaven da garanteret også glad for, da det da sjældent gør noget, at lageret bliver fyldt op – og så endda uden om ens egen pengepung. Det siger ingen vel nej tak til. Men kunne du drømme om at føle dig en smule mere i dit kreative hjørne med gaven dette år til din kæreste, far, søn eller ven, kan du eksempelvis tage et kig forbi en hjemmeside eller fysisk butik, der sælger herrejakker. Selvom du som gavegiver måske på forhånd ved, at modtageren af gaven har en jakke, eller at de ikke selv mener, de mangler en, må du gerne tage beslutningen selv. Modtageren kan nemlig komme med disse argumenter, på trods af deres jakkes alder på ti år eller mere. Går det slet ikke, og kan modtageren ikke bruge jakken til noget – evt. hvis du ikke har ramt hans smag – kan den jo altid byttes igen.

Diverse redskaber/værktøjer

Hvis du er virkelig træt af årligt at kigge på vin i den samme vinafdeling i det lokale supermarked, kan du også vælge at købe redskaber til gavemodtageren. Mænd kan aldrig få for mange haveredskaber eller værktøjer i hus. Du kan give dem et hint ved at spørge, hvad de mangler af haveredskaber. Det kan være nemmere end selv at gætte eller vente på, at de selv får idéen til det ønske.