Gaveidéer til børn yngre end tre

Gaver til børn i tre-/fireårsalderen eller deromkring er ikke svære at finde gaver til, da de bare skal bruge et Fætter BR-katalog at sætte krydser i. Yngre børn er dog en grad vanskeligere, for de kan ikke selv give udtryk for, hvad de ønsker sig. Det kan forældrene dog.

Påklædning går man ikke galt i byen med

Forældre til en toårig eller en, der er endnu yngre, ønsker sig til børnene typisk bare ting såsom legetøj eller andet babytilbehør, som de er i mangel af. Men også tøj fra for eksempel luxkidz.dk er en populær ting at skrive på ønskelisten. Det er nemlig nemt og noget, der findes så meget forskelligt af, at man aldrig løber tør. Man behøver nærmest kun at skrive størrelse på, og så skal folk nok kunne finde noget sødt tøj. Falder smagen helt ved siden af, er det tilmed let at bytte.

Giv de hårdtarbejdende forældre en gave

Hvis du ikke er i dit kreative hjørne, og er alle ønskerne er reserveret, fordi du ikke nåede ud tidsnok til at komme de andre gavegivere i forkøbet, kan du prøve at gå ad andre veje. Det er ikke unormalt at give en gave mere rettet mod forældrene end barnet, på trods af at festen er barnets. Barnet er sandsynligvis ligeglad med gaverne, og forældrene vil blive lige så glade for selv at modtage noget. Nogle forældre foretrækker selv at stå for at købe tøj og legetøj til sit eller sine børn. Da har de muligvis også skrevet ting til dem selv såsom dekoration til hjemmet på ønskelisten. I det tilfælde er do jo alt andet end umuligt at finde på noget, der vil glæde dem. Desuden er de nok bare taknemmelig for, at du har lyst til at give dem en gave – og det er uanset gavens indhold.