Karbid er effektiv til muldvarpe bekæmpelse

Karbid er effektiv til muldvarpe bekæmpelse

Karbid er effektiv til muldvarpe bekæmpelse. Så har du problemer med muldvarper i haven, så er karbid et yderst effektivt middel til bekæmpelse. Dette er et produkt, hvor du selv kan tage hånd om problemet.

Karbid er effektiv til muldvarpe bekæmpelse i haven

Vi kender alle til at have muldvarper og de kan ødelægge enhver have. Muldvarpeskuddene skyder op overalt i bedene, ved terrassen og i særdeleshed i græsplænen. For det første er det ikke kønt, for det andet bliver plænen og græsslåmaskinen ødelagt når plænen skal vedligeholdes. Men det er der heldigvis råd for, med karbid kan du komme muldvarpene til livs. Karbid er yderst effektiv til muldvarpe bekæmpelse, som du selv kan gøre brug af.

 

Ved bekæmpelse af muldvarpe med karbid, skal der graves små huller ned til muldvarpens tunnel. Herefter placere du karbiden i huller, hælder vand på karbiden og dækker hullerne til med det opgravede jord. Karbiden vil i forbindelse med vandet udgive brandfarlige gasser, som gør det af med muldvarpen da det fyldes ud i muldvarpens gange. 

Sikkerhed og grundig gennemgang

Uanset hvilken type gift du vælger, at benytte til bekæmpelse af skadedyr, skal du altid læse den medfølgende indlægsseddel grundigt igennem. Der er visse forholdsregler der skal følges når du bringer gift med hjem. Derfor skal du altid læse indlægssedlen for den rette håndtering, anvendelse og opbevaring af giften.

 

Ved karbid er der også nogle retningslinjer der skal følges, da det er et meget kraftigt gift middel. Ved håndteringen af karbid skal du være iført særligt arbejdstøj, bære sikkerhedshandsker og -briller. Endvidere må børn og unge under 18 ikke anvende eller udsættes for produktet. Derudover skal karbid opbevares ansvarligt aflåst, så børn, unge og husdyr ikke kan komme i besiddelse af det.

 

Du kan læse mere om produktet på nettet og flere retningslinjer på indlægssedlen ved indkøb af produktet.