Tips: Find det rette MacBook-batteri

Når batteriet går dødt i din MacBook, så skal du have et nyt. Hvor du kan forlænge et batteris levetid ved aldrig at lade fuldt op og aldrig at lade batteriet løbe helt tørt for strøm, så må du en dag sande, at batteriets kapacitet bliver dårligere, som tiden går. Når batteriet på et tidspunkt er så dårligt til at holde på en ladning, at du risikerer at stå uden strøm et sted ude i verden, så skal det altså skiftes.

Skaf et spritnyt batteri til din MacBook

Siden Apple er et kolossalt brand inden for computere, og produkter som MacBooks og iPhones er kendt verden over, skal du i det mindste ikke lede længe for at finde en erstatning. For du kan hurtigt finde udvalg i batterier til MacBooks online. Her er det selvfølgelig vigtigt, du sikrer dig, at batteriet, du ender med at købe, faktisk er spritnyt. Så kan du gå længe, før at du skal på batteriindkøb igen.

Batteriet skal passe til computeren

Batteriet skal selvfølgelig også passe til den model, du står med. Ofte så vil du kunne aflæse på din computer, hvilken model er der tale om, hvis du af en eller anden grund ikke er klar over det. Med den viden kan du finde det rette batteri til computeren, der passer og har lige den kapacitet, du skal bruge i din dagligdag. For at være sikret mod kedelige overraskelser skal du gå efter OEM-batterier.

Vælg et OEM-batteri

Og hvad er OEM så? Det står for Original Equipment Manufacturer, og det betyder, at et batteri er præcist magen til det, computeren oprindeligt kom med. Faren for inkompatibilitet mellem batteri og computer bliver derfor noget nær 0 %, når du køber et OEM-batteri til den MacBook-model, som du står med. Hele computeren behøver ikke ryge ud, bare fordi batteriet er dødt. Skaf et nyt i dag.