Byggemarked i Juelsminde

Byggemarked i Juelsminde

Byggemarked i Juelsminde finde du på Gammelgårdsvej 9. Det er et byggemarked der byder på lidt af hvert og der er altid hjælp at hente. Her står et serviceminded personale klar til at tage imod dit besøg. 

Byggemarked i Juelsminde et besøg værd

Det kan bestemt godt betale sig, at kigge forbi Gammelgårdsvej 9 i Juelsminde, for her har de det du lige står og mangler. Det hele startede i 2018, som en netbutik, men er sidenhen også udvidet til en fysisk butik. 

 

Byggemarked i Juelsminde er ikke den største udbyder på markedet, men de slår sig på kvalitet i stedet for kvantitet. Det er vigtigt for dem at udbyde det bedste til deres kunder og så til fornuftige priser. Ydermere gør de en dyd i at finde produkter, der kan løse dine behov. Findes varerne ikke får de fremstillet varen, så det kan løse den givne problemstilling.

Specifikke ønsker er ikke en udfordring

Skulle du have specifikke ønsker eller kan du ikke finde produktet på webshoppen eller i butikken, kan det bestilles hjem. Kontakt personalet og de vil være dig behjælpelig med dine ønsker. Her kan de ønskede varer skaffes hjem fra dag til dag, så du er sikret god service.

 

Butikken og webshoppen bliver hele tiden udvidet og nye produkter kommer til. Det er vigtigt at følge udviklingen og efterspørgslen på markedet. På den måde sikre vi, at du får det bedste hjem. Derfor anbefaler vi, at du jævnligt holder øje med hjemmesiden, så du kan følge med når nye produkter kommer til.

Byggemarked i Juelsminde åbningstider

Besøg Bolig-Produkter fysiske butik på Gammelgårdsvej 9 i Juelsminde. Vores åbningstider er mandag til fredag fra kl. 08:00 til kl. 17:00. Vores serviceminded personale står klar til at tage imod dig, så du er sikret en god oplevelse.