Rense belægningssten

Rense belægningssten

At rense belægningssten kan være en større opgave for ikke professionelle fagfolk, men der er heldigvis hjælp at hente. Her gennemgår dine belægningssten af enhver art, en effektiv og resultatgivende rensning udført af de rette folk. Du vil fremadrettet have pæne belægningssten, der er modstandsdygtige mod fremtidige angreb og belægninger.

Rense belægningssten med miljøgodkendt rensemidler

Ved at rense belægningssten benyttes der specialfremstillet udstyr og miljøgodkendte rensemidler, der er skånsomme for dine overflader og omkringliggende planter. De professionelle fagfolk der udfører rensningen, benytter sig kun af miljøgodkendte midler.

 

Når rensningsmidlet påføres overfladerne, har det en kemisk reaktion på belægningen der har angrebet dine sten. Det vil sige at rensningsmidlet går ned i dybden og nedbryder algerne, så det de bliver nedbrudt fra rødderne. Rensningsmidlet har ikke nogen skadelig effekt på dine fliser, sten eller andre overflader, det er kun algerne der bliver nedbrudt. 

 

Det specialfremstillet udstyr er ligeledes skånsomme over for de overflader der skal behandles, om det er fliser eller træ. Du vil stå tilbage med en pæn og ren terrasse, du kan have glæde af i mange år fremover. 

Rense belægningssten udføres i tre processer

En rensning kan ikke stå alene, da det vil få dine sten til at stå ubeskyttet over for nye angreb. Derfor udføres rensningen igennem tre processer. Du kan kort herunder læse om de tre processer.

  1. I den første proces påføres der et rensningsmiddel, som skal ligge lidt før det vaskes væk. Dette rensningsmiddel går ned og har en kemisk reaktion på algerne og de andre belægninger. Derefter skylles det væk med en lavtryksrenser, som er mere skånsom for de behandlede overflader.
  2. Derefter sprøjtes der skum ud på stenene, som går ned og fjerne de sidste belægninger. Det kaldes også en desinficering. Når skummet har fået lov til at virke lidt, bliver det renset væk, alt afhængig af overfladen.
  3. Til sidst bliver det påført et lag nano transparent imprægnering. Imprægneringen lægger sig som en hinde hen over de behandlede overflader. Det sikre at fremtidige belægninger ikke kan sætte sig fast. Imprægneringen er transparent, så det vil ikke give en farveforskel på dine sten, fliser eller træterrasse.

 

Se billeder på nettet af før og efter billeder af rensning af sten, fliser, træ eller andre typer overflader. Du vil blive overrasket over resultaterne.